STIINTE DE FRONTIERA

TEORIA UNIFICATA A CAMPULUI
 

Cu câţiva ani în urmă Nassim Haramein îndrăznea să zguduie din temelii lumea ştiinţifica. Afirmaţiile lui se bazează pe observaţii logice şi pe cercetări atente şi raţionale asupra unora dintre cele mai mari mistere ale civilizaţiei umane. Misterele antice, Calendarul Mayaş, piramidele egiptene şi mayaşe, astronomia, astrofizica, fizica cuantică, Biblia, Coranul, Kaballah, Misterele Cavalerilor Templieri sunt doar cateva dintre temele abordate de Nassim Haramein ca tematică a studiilor sale. O perspectivă unitara şi cu totul nouă asupra universului în care trăim se năştea din observaţii logice şi raţionale.

    Albert Einstein a visat să poată exprima toate fenomenele care există în universul nostru printr-o singură formulă universal valabilă. A pus o piatra importantă la temelia cunoaşterii umane, însă nu a reuşit sa finalizeze grandioasa sa operă ştiinţifică pe parcursul vieţii.
    Nassim Haramein, privind lucrurile dintr-o altă perspectivă se apropie nesperat de mult de visul lui Einstein.
    Urmăriţi cu răbdare şi atenţie cele două filme documentare în care Nassin Haramein prezintă succint o parte din cercetările şi descoperirile sale. Dacă vă simţiţi bulversaţi de noutatea punctelor de vedere, nu renunţaţi. Luaţi o pauză, meditaţi până a doua zi şi apoi urmăriţi mai departe documentarul. Abia către sfârsitul celei de-a doua părţi puteţi asambla informaţiile relativ disparate într-un tot unitar care vă lămureşte şi vă convinge de veridicitatea punctelor de vedere a cercetătotului canadian.
 

GREGG BRADEN: PUTEREA CUVANTULUI; GANDURI; EMOTII; SENTIMENTE

Fost expert în domeniul geologiei şi cunoscut proiectant de sisteme pentru computere, GREGG BRADEN,  autorul unor cărţi importante, este invitat de marcă la conferinţe

internaţionale şi la emisiuni mass­media, care se ocupă de rolul spiritualităţii în tehnologie. Braden este considerat acum ca fiind o autoritate în privinţa unirii înţelepciunii trecutului, cu ştiinţa, tehnologia şi pacea viitorului nostru. Călătoriile sale în sate îndepărtate din munţi în mănăstiri şi temple uitate de timp, cuplate cu cunoaşterea ştiinţelor exacte, îi oferă calificarea  necesară pentru a aduce înţelepciunea unor tradiţii demult pierdute, în viaţa  noastră de astăzi.

De la uluitoarea carte, Trezirea la punctul Zero, trecând prin lucrarea de început, Umblând între lumi, până la fascinanta prezentare din Efectul Isaia, Braden trece cu curaj dincolo de

graniţele tradiţionale ale ştiinţei şi spiritualităţii, oferind  soluţii  viabile  pentru  provocările  vremurilor în care trăim.

Website: www.greggbraden.net

TREZIREA DE LA PUNCTUL ZERO

VINDECAND CANCERUL PRIN TEHNOLOGIA EMOTIILOR:

LEGEA REZONANTEI

DESPRE FETITELE GEMENE NASCUTE PREMATUR

FILMUL PE CARE BISERICA NU VREA SA IL VEZI

DAVID IKE :

DINCOLO DE HOTAR EP. 1

DINCOLO DE HOTAR EP. 2

DINCOLO DE HOTAR EP. 3

DINCOLO DE HOTAR EP. 4

DINCOLO DE HOTAR EP. 5

ISTORIA SECRETA A RELIGIILOR SI SOCIETATILOR SECRETE

 CE NAIBA STIAM NOI DE FAPT ? EP. 1

Oameni de stiinta din cele mai diverse domenii ale cunoasterii , in urma examinarii celor mai noi descoperiri ale fizicii cuantice se intreaba:

CE NAIBA STIAM NOI DE FAPT ?

Urmarind aceste documentare, veti intelege cat de vechi si perimate sunt informatiile pe care noi, copii si nepotii nostrii le invata inca astazi in scoli.

Va indemn sa faceti tot ce va sta in putinta ca aceste documentare sa fie aduse la cunostinta profesorilor din scoli. Nu toti le vor suporta… Dar mai sunt inca oameni de buna credinta, oameni deschisi la minte, care inteleg ca doar cunoasterea este singura cale sigura catre LIBERTATE.

Aceste informatii trebuie sa ajunga URGENT in scolile noaste, la copii nostri, pentru ca ei sa poata schimba cumva lumea in care traim !

Trebuie sa intelegeti ca suntem cu cel putin 50 – 100 de ani in urma fata de ultimele descoperiri stiintifice !

In mod normal, ar trebui sa se sesizeze despre aceasta organele de conducere ale statului, incepand cu PRESEDINTELE TARII, MINISTERELE, si CONSILIUL SUPERIOR DE APARARE AL TARII !!!

INCULTURA ESTE REALMENTE O PROBLEMA DE SECURITATE NATIONALA !!! EA INFLUENTEAZA STAREA SOCIALA A NATIUNII, STAREA DE SANATATE, MORALITATE, ECONOMIA, MIJLOACELE MEDIA, TOTUL !!!

MEDITATI ASUPRA ACESTUI LUCRU SI MAI VORBIM !!!

Vizionare placuta !

CE NAIBA STIAM NOI DE FAPT ? EP. 2

ECKHART TOLLE – CEL MAI PROFUND ADEVAR AL EXISTENTEI UMANE

ECKHART TOLLE – PUTEREA PREZENTULUI

ECKHART TOLLE – DINCOLO DE LIMITE

ECKHART TOLLE – Dependenta De Suferinta – Partea I


ECKHART TOLLE – Dependenta De Suferinta – Partea a II-a

ECKHART TOLLE –
Conferinta de la Findhorn Partea 1

ECKHART TOLLE –
Conferinta de la Findhorn Partea a II-a

Iluminati in viata

Procesul Iluminarii este obiectivul tuturor culturilor spirituale ale lumii indiferent de religie. Iluminarea poate fi atinsa inafara oricarei religii. Iluminati in viata vorbesc despre acest proces de elevare spirituala.

  • Eckhart Tolle
  • Marianne Williamson
  • Don Miguel Ruiz
  • Michael Bernard Beckwith
  • Geronimo Ji Jaga (Pratt)
  • Rev. Robert A. Schuller
  • Gary Renard

ECKHART TOLLE invitat la OPRAH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s